Achtergrond

dinsdag 6 september 2011

Kantjes layout

Tijdens een familie feestje bezochten we "Het oude ambachten museum" in Terschuur. Voor alle leeftijden is hier vanalles te zien, en natuurlijk vielen mij de prachtige oude kleedjes en kantjes op!! Ik zou ze stiekem wel mee willen nemen!! Maar helaas moet ik het nu met de foto doen.
Ik heb gebruik gemaakt van het heerlijk zomerse papier Victoria Garden van Echo Park. Met wat bloemen, stempels en kleine embesllisments is het geheel afgemaakt.Deze roos is een stempel van La Blanch. Hij is gestempeld met Stazon Timber Brown, daarna gekleurd met de blendingtool met DistressInk VictorianVelvet, en de pareltjes zijn gemaakt met de Glosspen Clear.


Deze Thicker letters zijn oorspronkelijk wit met glitter. Door er met DistressInkt over te gaan (met de blendingtool) krijgen ze iedere gewenste kleur.


De paspop is geverft met een parelpen. Daarna zijn er diverse strookjes kant overheen geplakt. Op de kantenrok zit een chipboard bloemtje die is ingemseerd met GlossyAccents. In de natte gloss heb ik een pareltje laten vallen.

Andere materialen die op de layout zitten zijn bloemen en blaadjes van Prima Marketing, Glimmermist, div kant, vlinderpons Martha Stewart, letter stickertjes KaiserCraft en een Chandelier takje van Magnolia.

Liefs Yvette

1 opmerking:

celia zei

Wat een pracht van een LO! Knap gedaan en alles past perfect!