Achtergrond

dinsdag 10 mei 2011

Inspiration Tuesday

Iedere dag wordt er op het blog van Scrapdelight een bericht geplaatst met een thema. Op dinsdag is dit "Inspiration Tuesday" en deze week mocht ik dat doen!

Mensen die mij goed kennen weten dat ik erg hou van opruimen en organiseren. Dit is goed terug te zien in mijn scrapspullen, alles is gelabeld, zit in overzichtelijke boxen en is snel terug te vinden. Naar mate ik meer Distress inkt begon te verzamelen moest ook hier stuctuur in komen ;) Zo bedacht, zo gedaan. Niet zelf bedacht, maar wel zelf uitgevoerd.
Ik heb de namen van de inkt kleuren uitgeprint, met de blendingtool ingekleurd met de kleur van de inkt en daarna op de zijkant van de inktdoosjes geplakt.
Ook voor de foampjes van de blendingtool moest iets gemaakt worden want anders weet ik niet meer welk stukje foam er bij welke kleur inkt hoort. Ik heb een 'schema' gemaakt, dit gelamineerd, een stukje klitteband erop en zo kunnen alle foampjes worden bevestigd bij de juiste naam.

Hopelijk heb ik jullie geinspireerd om ook je spullen goed te organiseren, want ik kan je garanderen; Dat werkt een stuk makkelijker!!

Tot de volgende keer!

1 opmerking:

Chantal zei

Wat een super goed idee zeg!!!