Achtergrond

dinsdag 28 september 2010

Fotobox

Hallo allemaal!
Afgelopen periode ben ik druk geweest met vanalles behalve scrappen. En dat had een aantal redenen; zo heb ik een huisje gekocht en heb ik afgelopen week in Belgie doorgebracht voor een Hobby beurs in Mechelen.
Allemaal superleuk, maar wel heel vermoeiend.
Toch heb ik voordat we naar Belgie vertrokken deze fotobox bekleed. Door 5 foto's in sepia af te drukken en vervolgens volledig te bekleden met parels, bloemen, blaadjes, brads en andere kleine embellisments. Ook heb ik gebruik gemaakt van mijn nieuwtse aanwinst; De Airbrush, hiermee is alles op kleur gespoten zodat het 1 geheel zou worden.Gebruikte materialen; parelswirls, witte rozen, parelbrads, div bloemen, chipboard vlindertje, blaadje,kleine roosjes, hartjes, copicmarker stiften, airbrush.

Tot de volgende keer!

dinsdag 7 september 2010

Maandsketch september

Vandaag had ik een vroege dienst, en dat betekende dat ik om iets over 11e vanmorgen al klaar was met werken. Wat is er nou fijner dan op zo'n druilerige dag als vandaag mezelf op te sluiten op zolder en te gaan scrappen!! Juist; niets!! Dus dat heb ik vandaag gedaan! M'n Texel album is af, en ook de maandsketch van september heb ik vandaag gemaakt.


Ik ga nog even verder scrappen, heb goede inspiratie vandaag ;)