Achtergrond

zondag 14 februari 2010

Weer gescrapt!!

Vandaag is het 14 februari; Valentijnsdag. Ik doe daar niet zo veel aan, eigenlijk niets, behalve dan dat we voor de nieuwe Scrapdeligth Extra wat moesten maken in de thema liefde. En dat heb ik gedaan! Vanaf vandaag kun je heb weer uitgebreid lezen en 'doorbladeren' . Klik HIER als je dat direct wilt doen.
In de SE kun je onder andere dit boekje, en de onderstaande layout vinden...Verder heb ik afgelopen week deze 2 layouts gemaakt.
De 1e met foto's van mezelf, vor het eerst op de motor.
En de 2e is de eerste bladzijde voor mn Amerika album.
Dan nog de maandsketch van februari van het forum. Deze heb ik al een hele tijd geleden gemaakt, maar nu is de sketch pas online.
Dit was de sketch (gemaakt door Michelle)

En dit mijn uitwerking:

Vanaf woensdag 17 februari ben ik voor 5 dagen in Antwerpen, voor een beurs. Dus mocht je komende week niets te doen hebben; kom ons dan gezellig opzoeken!


Tot de volgende keer!

dinsdag 9 februari 2010

Back in town

Hallo!!!!
Daar ben ik weer!! Inmiddels al weer een week terug in het koude Nederland. De 3 weken in de USA waren heerlijk! Hoop gedaan, gezien en natuurlijk foto's gemaakt. Scrapwinkels bezocht en schandalig veel scrapspullen gekocht. Op de CHA (Craft & Hobby Association) heel veel moois voor de winkel besteld en nu met spanning wachten tot al die mooie nieuwe spulletjes in de winkel arriveren :D
Ik begin weer redelijk in het normale nederlandse ritme te komen, en heb vanmiddag zelf weer een layout gemaakt. Het is de 1e bladzijde voor m'n Amerika album. Hij staat nog niet op de foto, dus die houden jullie tegoed.

Dit is (een deel van) de spulletjes die ik in Amerika heb gekocht:Volgende week komt er een speciale valentijnseditie uit van de Scrapdelight Extra. Hier alvast een sneak van een boekje(wordt nog gegeven als workshop) en een layout daarvoor:Vanavond met het speedscrappen op het forum meegedaan. Ik had nog geen geschikte foto's, dus meegedaan met een kaartje maken. Voor bij de voorraad. Heel simpel dit keer:


Tot de volgende keer!