Achtergrond

woensdag 14 januari 2009

Aftellen!!

Het aftellen is begonnen!! Op 23 januari vlieg ik met Michelle, Anneli en Corina voor 10 dagen naar Amerika, Los Angeles!! Gewoon lekker als vakantie, maar ook om de CHA te bezoeken, ik heb er zin in!! Afgelopen week lekker gescrapt en mn verjaardag geviert.
Naar aanleidingen van de opdracht om karton te gebruiken deze lo gemaakt:

En deze foto moest toch ook nog gescrapt worden. Toen we een weekendje weg waren met een stel heeft Anneli Pinacolada's gemaakt. Inclusief suikerrandje en parapluutje zag het er net echt uit :D


En ik ben verder gegaan met mn Gambia foto's. Niet echt een boeiende lo, maar toch weer 1 die wel in het album thuis hoort.

zaterdag 3 januari 2009

"Birds" en "Op z'n kop"

Afgelopen week heb ik weer 2 lo-tjes gemaakt.
Ik heb besloten dat toch echt mn Gambia album nou wel eens af mag, dus ben weer met die foto's aan de slag gegaan. Zo ontstond de lo "Birds".


De andere lo is van een weekendje Ermelo, bij een wandeling over het terrein waar ons huisje stond kwam we deze rekstok tegen en ik kon het natuurlijk niet laten om even op m'n kop te gaan hangen :D. De lo is tevens de maandsketch voor Januari van het SD forum.En dan had ik een paar weken geleden nog dit kaartje gemaakt voor mn nichtje, die haar rijbewijs heeft gehaald.