Achtergrond

dinsdag 30 december 2008

SE en kerst

De nieuwe Scrapdelight Extra is weer uit, en hij is leuk!!!
Nogmaals complimenten Michelle, super gedaan!!
Ook deze keer hebben we weer met een geweldig team aan deze uitgave gewerkt en ook van mij staan er weer wat projecten in:
Zoals deze 2 lo's, de opdracht was om non-scrap materiaal te gebruiken.
Op de 1e heb ik een taartenonderzetter gebruikt en op de 2e een lipje van een drankblikje.Deze lo maakte ik naar aanleiding van een sketch:


En natuurlijk staat er nog veel meer leuks in, maar dan moet je hem zelf maar gaan lezen :D

En dan nog kerst, afgelopen week had ik eindelijk even de tijd om onze kerstversiering op de foto te zetten, dus hier een kleine impressie van hoe onze huiskamer eruit ziet. Ik zie al weer een miniboekje ontstaan :D


En als allerlaatste wil ik iedereen alvast een heel mooi, gelukkig, gezellig en liefdevol 2009 wensen!! Ik heb zin in het nieuwe jaar en wacht vol spanning af wat het komend jaar ons weer gaat brengen.

Tot volgend jaar!!!

vrijdag 12 december 2008

Relax, take it easy

Op het blog van Scrapdelight heeft Corina vorige week een artikel geplaatst over titels. 1 Van de tips was om een deel uit een liedje te nemen als titel op je layout. En dit heb ik gedaan! "Relax, take it easy..."


Op het blog van Tim Holtz maakt hij "12 tags before christmas".
Ik vond de tags zo leuk dat ik er zelf ook 1 heb gemaakt, en flinkt heb zitten kliederen met inkt, versamark, stempels, embossingpoeder en glimmermist.
En het resultaat mag er zijn:

maandag 1 december 2008

Wat lo's

Een nieuwe maand, en dus een nieuwe maandsketch op het forum van ScrapDelight.

Dit is de maandsketch van december:


En dit mijn gemaakte lo:Deze heb ik ook nog vandaag gemaakt:


Met nogmaal heel veel dank aan Michelle voor de super gave stansjes van Bosskut en de stempels van Fancy pants!! :D Ben er helemaal blij mee!!